Over ons

HEEROOW® is voortgekomen uit StalenDeurenHuys.  Omdat stalen deuren steeds populairder worden, heeft StalenDeurenHuys een systeem ontwikkeld waarbij de profielen nog steeds even slank zijn, maar het montage gedeelte eenvoudiger is gemaakt. Er is een keuze uit 5 meest populaire modellen. Deze hebben we gestandaardiseerd en hierdoor zijn de luxe stalen deuren voor een groter publiek bereikbaar geworden.

Bekijk onze modellen!

Pioniers in stalen design deuren sinds 2008

Al sinds 2008 maken wij (Hans en Maud van Heeswijk- van Rooij) stalen deuren van de traditionele stalen profielen, zoals ze in de jaren 30 van de vorige eeuw ook gemaakt werden. Uiteraard met upgrades, zodat ze aan de eisen van deze tijd voldoen. Het esthetische van de deur zelf staat bij ons voorop, wat zich uit in strakke en slanke lijnen. Zelfs de taatsdeur, onze specialiteit en nummer 1 in gebruiksvriendelijkheid, is zeer minimalistisch in design doordat Heeroow het pivotsysteem in de vloer gebruikt en niet in de deur.

StalenDeurenHuys

We zijn destijds gestart met het moederbedrijf StalenDeurenHuys en dit bedrijf is tot op de dag van vandaag succesvol met high-end stalen deuren & ramen op maat gemaakt. Omdat stalen deuren steeds populairder worden, heeft StalenDeurenHuys een systeem ontwikkeld waarbij de profielen nog steeds even slank zijn, maar het montage gedeelte eenvoudiger is gemaakt. Er is een keuze uit 5 meest populaire modellen. Deze hebben we gestandaardiseerd en hierdoor zijn de luxe stalen deuren voor een groter publiek bereikbaar geworden.

Standaard modellen

Omdat StalenDeurenHuys zich altijd uitsluitend heeft gespecialiseerd  in stalen deuren en ramen, zijn wij tot een doordacht en clean concept gekomen. Door een onderscheidende positie in de markt van het hoge en middensegment te veroveren, werd het tijd voor een volgende uitdaging.

Om een onderscheid te maken tussen custom made (StalenDeurenHuys) en de standaard modellen is het nevenbedrijf Heeroow ontstaan. Heeroow is een samenvoegsel van onze beide achternamen, wat meteen ook aangeeft dat we een hecht familiebedrijf zijn.
Ons team is later uitgebreid met broer Patrick en  collega’s Jeroen, Joost en Erik. Heeroow is tevens een verbastering van het Engelse hero, waarmee wij aangeven dat wij staan voor een hoog kwalitatief sterk staaltje ijzerwerk,  gemaakt van de meest slanke stalen profielen.

HEEROOW® maakt het verschil

Wij onderscheiden ons in de eerste plaats door gebruik te maken van extreem ranke profielen van echt staal. Met profielen van 2,5 cm aanzicht én diepte zijn wij echt uniek! Dertien jaar geleden waren stalen deuren nog helemaal niet populair, maar wij voorzagen een echte rage en hebben ons hierin direct gespecialiseerd en dit unieke concept tot in detail uitgewerkt. Door onze expertise en vakmanschap worden de mooiste creaties gerealiseerd in eigen atelier.

Betrokken & betrouwbaar

Wij zijn erg gedreven en denken graag met je mee! Doordat wij alles in eigen atelier produceren zijn de communicatie lijnen erg kort en samen met jouw input komen we tot een perfect eindresultaat.

Familiebedrijf

HEEROOW® is een echt familiebedrijf met Hans & Maud als ondernemend echtpaar. De passie voor het product en de betrokkenheid met de klanten, geven hen veel voldoening. Maud is vooral het creatieve brein achter het bedrijf en staat je te woord bij een bezoek aan de kijkwoning. Hans heeft het technische inzicht en zijn handen kunnen alles maken wat zijn ogen zien. Samen hebben ze het unieke concept bedacht en uitgewerkt, zodat ruim 13 jaar geleden, de eerste perfecte stalen deur geboren werd. Het StalenDeurenHuys vindt hier zijn oorsprong met de kenmerkende ultra ranke stalen deuren, staat het bedrijf wijd en zijd bekend. Maar uitdagingen aangaan zit hen in het bloed en zo ontstond er weer een nieuw idee bij dit creatieve duo namelijk HEEROOW®. Ondertussen heeft ook broer Patrick zich bij het team gevoegd, hij heeft de verantwoordelijkheid voor het afmonteren en het plaatsen van deuren & zijpanelen. Daar waar StalenDeurenHuys uitsluitend maatwerk opdrachten maakt, spitst HEEROOW® zich toe op standaard modellen. Het atelier van StalenDeurenHuys en HEEROOW® blijft groeien en steeds meer medewerkers vinden hier een leuke job.

Sfeervolle kijkwoning

We hebben het al eerder vermeld, maar persoonlijke betrokkenheid vinden wij heel belangrijk. Het is ook daarom dat wij ervoor gekozen hebben om u in de gezellige sfeer van onze kijkwoning te ontvangen. Hier kun je geen grote hoeveelheden deuren zien want dat is op het internet al te vinden. Nee, wij geven de voorkeur aan een intieme sfeer waarbij je deuren en zijpanelen kunt zien in een huiselijke setting. Op deze manier kun je beter aanvoelen hoe je een stalen deur in jouw woning zou kunnen toepassen. Je bent welkom op afspraak.

Verbluffend eindresultaat

Als klant weet je wat je besteld hebt, maar als de stalen deur eindelijk geïnstalleerd is, zorgt dat altijd nog voor een wauwmomentje! Het is verbluffend om te zien wat een stalen deur voor transformatie geeft aan je huiskamer, keuken, slaapkamer of hal! Ze zijn overal toepasbaar en elk model heeft een eigen karakter. Doordat de stalen deur met glas gevuld wordt, lijkt de achterliggende ruimte zelfs nog groter. En er zijn nog meer voordelen; je hebt een duidelijke afscheiding tussen twee ruimtes, maar de ruimtelijkheid en interactie blijft behouden. Een duidelijke win-win situatie.

HIB-label

Het label voor makers van authentieke en ambachtelijke producten van Belgische makelij.

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben in eerste instantie vooral bekendheid gekregen van mond-tot-mond reclame, dat is een hele fijne manier om nieuwe klanten te ontvangen: men is enthousiast omdat ze vaak al een deur van StalenDeurenHuys of HEEROOW® bij vrienden of familie gezien hebben. Nadat de vrienden of familie hen geënthousiasmeerd hebben is de keuze dan ook snel gemaakt als ze de deuren met eigen ogen kunnen aanschouwen!

Het monteren

De monteurs van HEEROOW® kunnen desgewenst je stalen deuren & zijpanelen tegen meerprijs vakkundig plaatsen De monteurs zorgen er uiteraard voor dat de ruimte net zo schoon wordt achtergelaten als voor aanvang van de werken. Zij zijn gespecialiseerd in het precisie werk van de stalen deuren en zullen ervoor zorgen dat je, wat het monteren van de deuren betreft, volledig ontzorgd wordt. Wil je de deuren & zijpanelen liever zelf (laten) plaatsen dan kan dat uiteraard ook Een ervaren klusser of lokale vakman zal u daar probleemloos mee kunnen helpen.

Kom gerust eens langs

Nieuwsgierig naar onze stalen deuren of naar ons verhaal?
Omdat wij het belangrijk vinden dat we je in alle rust kunnen verder helpen, is de showroom alleen op afspraak te bezoeken.
Bel of e-mail ons zodat we een afspraak voor je kunnen inplannen: 0032(0)14 37 58 13 of info@heeroow.com