De mooiste stalen deur in Eindhoven bestel je bij HEEROOW

Heb jij een stalen deur in Eindhoven nodig, dan ben je bij HEEROOW aan het beste adres. Onze stalen deuren staan bekend om de hoge kwaliteit, de schitterende stijl en slanke en lichte profielen. Ook al zijn ze van staal gemaakt, de deuren laten veel licht door en kunnen ook geleverd worden met zijpanelen, voor een echte blikvanger in je woning. We leveren pivotdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren in vijf verschillende modellen. Daarnaast leveren we ook maatwerk aan, zodat je exact ontvangt wat je voor ogen hebt. In Eindhoven zijn we de specialist voor stalen deuren, maar we leveren deze in de gehele Benelux en Duitsland.

Een kwalitatieve stalen deur in Eindhoven

Bij ons staan kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. We maken onze stalen deuren in Eindhoven dan ook handmatig en dat zie je. Alles is netjes afgewerkt, past exact in elkaar en is precies zo uitgevoerd als jij het wilt hebben. Deze deuren gaan dan ook een leven lang mee en tijdens deze levensduur kun jij ze met plezier gebruiken en bewonderen. Als je voor HEEROOW kiest, dan weet je zeker dat je kwaliteit ontvangt. We zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat al 13 jaar kwalitatieve deuren ontwerpt, produceert, levert en installeert. Wij waren al enthousiast over stalen deuren voordat ze in de mode kwamen.

Bestel jouw stalen deur online

Het bestellen van jouw stalen deur op maat in Eindhoven is gemakkelijk en snel. We hebben een online ontwerptool waarmee je dat gemakkelijk en grondig kunt doen. Je geeft daar de afmetingen door, je kiest het model, je laat ons weten wat je precies wilt bestellen en hoe we het voor je moeten afwerken. Het resultaat is een schitterende stalen deur die veel licht doorlaat, die een echte blikvanger is in je interieur en waar je vele jaren indruk mee maakt.

Meistraat 7
2480 Dessel
Levering in Benelux & Duitsland
Volg ons op