HEEROOW, voor een schitterende stalen deur in Limburg

Bij familiebedrijf HEEROOW zijn we trots op de 13 jaar dat we bestaan en ben jij op zoek naar een mooie stalen deur in Limburg, dan zijn wij de specialist om te bezoeken. Wij maakten al stalen deuren voordat ze in de mode kwamen en hebben de kennis en het vakmanschap in huis om elke deur speciaal te maken. Onze deuren worden handmatig in elkaar gezet en netjes afgewerkt. We staan bekend om de slanke profielen en de lichte designs, ook al gebruiken we staal als hoofdmateriaal. Ondertussen leveren we in de gehele Benelux en Duitsland en hebben we in dit gebied vele tevreden klanten achtergelaten die hun interieur uniek hebben gemaakt.

Voor elk interieur een stalen deur in Limburg

Het bestellen van je stalen deuren is bij ons heel gemakkelijk. Je neemt de afmetingen op (hiervoor krijg je duidelijke instructies), geeft in wat je nodig hebt in onze ontwerptool en drukt op de bestelknop. Je kunt kiezen uit vijf verschillende modellen stalen deuren in Limburg en deze kunnen allen worden uitgevoerd als scharnier-, schuif- of pivotdeur. We maken ook de bijbehorende panelen, om het geheel nog specialer te maken. En omdat we al deze opties aanbieden, is er voor elk interieur een stalen deur te vinden. Of je nu van industrieel of van landelijk houdt, van klassiek of van modern, onze stalen deuren passen in je woning.

Kwaliteit gegarandeerd

Je kunt bij ons terecht voor stalen deuren met standaard afmetingen, maar we maken ook een stalen deur op maat in Limburg, mocht jij dat willen. Wat ook je benodigdheden, bij ons vind je wat je zoekt. We zorgen ervoor dat elke deur van de beste kwaliteit is, zodat je er vele jaren van profiteert. Dat kunnen onze andere hele tevreden klanten uit Limburg zeker beamen.

Meistraat 7
2480 Dessel
Levering in Benelux & Duitsland
Volg ons op