Inmeten

Voor een perfecte maatvoering, dient de deuropening volledig afgewerkt te zijn. Het opmeten kan je zelf doen en wel op de volgende wijze:

Je meet eerst de hoogte op drie plaatsen: van links boven, naar links beneden midden boven naar midden beneden van rechts boven, naar rechts beneden- daarna meet je de breedte op drie plaatsen: van links boven, naar rechts boven van links midden, naar rechts midden van links onderaan, naar rechts onderaan.

Hierna neem je van de drie hoogte maten de kleinste maat. Ook van de drie breedte maten neem je de kleinste maat. Deze hoogte en breedte maten, zijn de definitieve sparingsmaten die u opgeeft in de ontwerptool van HEEROOW®

Ontwerptool

Met de handige ontwerptool kun je een keuze maken uit standaard maten of op maat gemaakt. Om kostenbesparend te werken, kan je de deuropening aanpassen aan onze standaard afmetingen. De afmetingen in de ontwerptool, zijn altijd de sparingsmaten van de afgewerkte deuropening.
Vervolgens kies je het model wat het best bij je past. Dit kan aangevuld worden met zijpanelen. Hier kun je ook de hoogte en breedte maten ingeven. Heb je een deuropening die je wilt opvullen met 2 deuren of met deuren en zijpanelen, dan mag je de totale breedte maat zelf opdelen in de gewenste breedte per deur/paneel.
Je kiest een draai- of schuifmechanisme naar wens
Je geeft het aantal deuren op voor één deuropening.
Geef aan waar het scharnierpunt moet komen
Geef de hoogte en breedte maten aan
Geef aan of je zijpanelen wilt hebben
Geef aan of je de deur(en) door HEEROOW® wilt laten plaatsen (tegen meerprijs)
In geval van een taatsdeur: geef aan of je de uitsparing van de vloerpomp door HEEROOW® wilt laten maken (tegen meerprijs)
Bij op maat gemaakte deuren is er ook nog een extra optie voor matte lak of structuurlak (deze hebben beide een meerprijs)
Klik op ‘offerte opvragen’ en vul alle velden in
Je offerte verschijnt dan binnen een paar tellen in je in-box, of als je direct wilt bestellen kun je alles in het winkelmandje plaatsen.

Montage

Het monteren van deuren en zijpanelen kun je door HEEROOW® laten uitvoeren, of door een plaatselijke aannemer, schrijnwerker/timmerman of handyman. Ben je een ervaren klusser dan kan je dit ook perfect zelf doen.
Na opdracht ontvang je een HEEROOW® handleiding.